Links


www.we-are-church.org IMWAC - International Movement We Are Church
VEOKs Internationale paraplyorganisation.
Her er links til vore søsterforeninger i 41 lande

www.en-re.eu EN European Network - Church on the Move
EN er en spontan samling af organisationer - foreninger, samfund, uformelle grupper og netværk - af europæiske kristne, de fleste katolske, som deler visionen om en kirke, som er profetisk, økumenisk, befriende, støttende, kærlig, som hverken udelukker eller diskriminerer, og som følger Jesus. Medlemmerne har vilje til at arbejde, med respekt for kulturel og religiøs mangfoldighed, for fred, retfærdighed, frihed, menneskerettigheder og demokrati, også i den katolske kirke.

www.ogsavierkirken.no Også Vi Er Kirken - Norge
Vores søsterorganisation i Norge

www.katolskvision.se Katolsk Vision - Sverige
Vores søsterorganisation i Sverige

www.cv4r.org.uk Catholic Voices for Reform.
Catholic Voices for Reform is a new grouping of concerned Catholics who believe that it is essential that the Church undergoes a process of reform. CV4R brings together representatives of many of the Catholic Reform Groups in Britain and, through these groups, has ecumenical, European and worldwide connections.

www.ikvu.de Initiative Kirche von unten.
Tyskbaseret økumenisk netværk

www.katolskdialog.dk Katolsk dialog og information
Kadi præsenterer sig selv som et forum for teologi, spiritualitet og samfund. Med den katolske kirke som ståsted og udgangspunkt har økumenien samt andre religioner og kirkens forhold til verden Kadi´s fulde interesse.

www.oku.dk Tidsskriftet Økumenisk Tid udgives af Det økumeniske Center, Kløvermarksvej 4, 8200 Aarhus N?

www.vero.dk VERO er et internet-magasin om tro, liv og holdninger. VERO er et formidlingsinitiativ udsprunget af Katolsk Videoproduktion. Udkommer med mellemrum.

www.katolsk.dk Den Katolske Kirke i Danmark.
Bispedømmets officielle hjemmeside

www.catholica.dk Dansksproget katolsk magasin

www.kristeligt-dagblad.dk Kristeligt Dagblad
Bringer ofte katolske nyheder. Både positive og negative

www.thetablet.co.uk The Tablet
Det engelske katolske ugemagasin

www.ncronline.org National Catholic Reporter
Det amerikanske katolske ugemagasin

www.commonwealmagazine.org Commonweal Magazine
Uafhængigt amerikansk 14-dages blad om religion, politik og kultur. Udgives af lægkatolikker

www.signum.se Signum
Katolsk orientering om kyrka, kultur och samhälle

www.vaticaninsider.lastampa.it/en Vatican Insider
Vatican Insider is run by “La Stampa”. It provides comprehensive information on the Vatican, the activities of the Pope and the Holy See, the Catholic Church’s presence on the international scene and on religious issues.
Links til italiensk og spansk.Disclaimer / For god ordens skyld: Vi forsøger at sikre, at alle links er så rigtige og præcise som muligt, og at de ikke kan virke stødende på nogen måde, men vi vil gerne understrege: Alle links til andre websites er uden ansvar for VEOK. Ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne, der linkes til uden ansvar for VEOK. Opkobling til eksterne sider eller andre websites sker derfor på egen risiko. Det faktum at dette websted indeholder links til andre websites betyder ikke, at VEOK anerkender, bifalder eller anbefaler disse websites, ligesom det ikke angiver nogen form for tilknytning til operatørerne. VEOK fraskriver sig udtrykkeligt alle former ansvar vedrørende nøjagtigheden, lovligheden, eller gyldigheden for så vidt angår indholdet på sådanne andre websites. VEOK påtager sig under ingen omstændigheder ansvar for nogen som helst form for tab, skade eller krav opstået i forbindelse med din brug af sådanne eksterne websites eller indholdet på sådanne sites, der er opkoblet til direkte eller indirekte gennem links på dette websted.


00000